Projektadminstratör

Har du tidigare erfarenhet av administration och trivs i koordinerande roll där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi en projektadministratör till STH Spår & Entreprenad i Tumba. 
Om tjänsten
I tjänsten som projektadministratör stöttar du platschefer i olika projekt. Det är ett omväxlande arbete i en miljö där det finns stora möjligheter till utveckling!
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är 
  • Planering & uppföljning av projekt 
  • Inköps- och fakturahantering 
  • Administrera och skriva minnesanteckningar/protokoll vid möten
  • Boendebokning åt anställda 
Du rapporterar till platschef och jobbar i tätt samarbete med företagets ledning. Du arbetar nära kärnverksamheten, följer projekten från start till mål och spelar en viktig roll för företagets fortsatta framgång. 
Vi erbjuder dig
  • Arbete nära en erfaren och kompetent ledningsgrupp
  • Stora utvecklingsmöjligheter såväl på STH Spår som inom koncernen
  • Företaget erbjuder friskvård och har ett eget fullutrustat gym
  • En möjlighet till arbete i den konjunktursäkra järnvägsbranschen
Detta tror vi passar in på dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt. Har du dessutom erfarenhet inom bygg/entreprenad ser vi det som särskilt meriterande. 
För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. Du är en person som tycker om varierande arbetsuppgifter och har förmåga att prioritera.

Då det ingår i dina arbetsuppgifter att kommunicera och samarbeta med anställda, leverantörer och kunder krävs det flytande svenskkunskaper och god samarbetsförmåga. Du behöver även ha god datavana och enkelt kunna sätta dig in i nya system. 
Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper och tester kan komma att genomföras som en del av rekryteringsprocessen. 
Övrigt 
Placering: Företagets huvudkontor i Tumba
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Individuell lönesättning
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Detta är en hyrrekrytering där du anställs av MTX Rekrytering & Bemanning första 6 månaderna. 
Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.
För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.
STH Spår & Entreprenad AB har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och alla frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktperson 
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult 
Tel: 076 880 03 68 
Läs gärna mer om STH Spår & Nordisk Bergteknik på deras hemsidor:
https://nordiskbergteknik.se
https://www.sthspar.se